Nyt badeværelse eller renovering af det eksisterende

Trænger fugerne mellem fliserne på badeværelset til en udskiftning? Løber toilettet, eller drypper vandhanen? Eller skal hele badeværelset have nye farver, nye installationer og ny indretning? ​

Få et nyt badeværelse til den helt rigtige pris

Hos Barsballe & Sønner ApS tilbyder vi renovering af eksisterende eller etablering af et helt nyt badeværelse for kunder i Ballerup, Smørum, Stenløse og omegn. Vi klarer tilmed opgaven med sans for detaljerne, fokus på kvaliteten og til den helt rigtige pris.

Vi benytter udelukkende produkter fra velrenommerede producenter. På den måde får du en ekstra sikkerhed for, at du får et nyt badeværelse, der holder i de næste mange år.

​Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din opgave

Vil du vide mere om garantier og kvaliteter, eller har du nogle spørgsmål til vores arbejdsområder, så kan du med fordel kontakte os enten på e-mail eller telefon. Ønsker du et uforpligtende tilbud på renovering eller etablering af et helt nyt badeværelse, giver vi det naturligvis gerne. ​

Du skal blot ringe til os på telefon 44 64 09 46 eller skrive til vores e-mail barsballevvs@hotmail.com – så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.

​Adresse

Korshøjgårdsvej 8, 3670 Veksø Sjælland

Se adressen på Google Maps »

Kontakt​

Telefon: 44 64 09 46

E-mail: barsballevvs@hotmail.com